Nyt køkken og køkkenmontering i Aalborg

Køkken

Køkkenmontering og indretning af nyt køkken


nyt_kkken.JPGKøkkenmontering
A. Byg snedker & tømrer ApS skifter gerne dit gamle køkken ud og monterer dit nye køkken. A. Byg har stor erfaring med køkkenmontering og rådgivning i forbindelse med nyt køkken.

Indretning af nyt køkken
Når man skal have et nyt køkken er der mange ting man skal tage højde for. Det gælder både selve indretningen af det nye køkken, samt hvilke funktioner skabene ønskes at have. Den fuldendte løsning tilgodeser ikke blot æstetikken i køkkenet men lægger lige så stor vægt på, at det fungerer optimalt i praksis. Inden man bestiller det nye køkken bør man gennemgå de følgende trin for at sikre sig , at der er taget højde for det hele:
1.  Indretning af det nye køkken:
Skal indretningen være som det eksisterende køkken eller ønskes en ny opsætning? Kontakt A. Byg for vejledning vedr. dit nye køkken.
2. Installationer:
Ønsker man, at de eksisterende installationer genbruges, og således bibeholde placeringen af vask og div. hårde hvide varer, eller skal rummet laves om med nye installationer, hvilket muliggør nogle friere rammer for indretningen?
3. Skabe eller skuffer?
Skal man vælge skabe eller skuffer?  Hvis det fungerer godt i det givne køkken, har skuffer den fordel, at man med fuldt udtræk får brugt hele skabets dybde.
4. Belysning:
Et køkken er både et opholdsrum såvel som en arbejdsplads og kræver derfor en god belysning. Når man bestiller et nyt køkken, er det muligt at få overskabe med indbyggede spots. Dette giver et optimalt arbejdslys og samtidigt et moderne udtryk..
5. Valg af hårde hvidevarer:
I de nye køkkener anvdes ofte integrerede hvide varer. Det vil sige hvide varer, som er skjult bag  en køkken låge. Man kan både få opvaskemaskinen, køleskabet og også fryseren integeret. Når man skal vælge komfur, kan man eksempelvis overveje en  indbygnings ovn, som placeres i et højskab. Det har den praktiske fordel,  at man får ovnen op i højden og ikke skal bukke sig ned for at se om maden er færdig.

Montering af IKEA køkken
A. Byg kan montere stort set alle køkkener og hvis du har købt køkken i IKEA, er du meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på køkkenmontering.

Køkkenpriser og tilbud på billig design køkken
ny_kkken.JPGDet kan være svært at vælge mellem de mange udbud af køkkener da såvel pris som kvalitet spiller en stor rolle.
Hos A. Byg kan vi  levere køkkener og garderober til meget konkurrence dygtige priser. Vi benytter os ikke af uoverskuelige tilbud men foretrækker at kunne udbyde vores produkter til en konstant fordelagtig pris. Dette skyldes vores fravalg af dyre udstillinger og dertil lokaler, samt et godt og solidt kendsskab til og samarbejde med vores leverandør.

Vi har en stor erfaring med montering og står gerne til rådighed med vejledning og rådgivning i det ønskede omfang.

I vores billedgalleri vises et udvalg af de køkkener som A. Byg snedker & tømrer ApS har monteret.

Vi er forhandler af Multi Living kvalitets køkkener, som er produceret i Danmark. Vi kan levere skabe på blot 4 til 6 arbejdsdage.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud på følgende måde:

totalrenovering_af_kkken_alrum.JPGTrin 1 - Ring til A. Byg 20492854
Vi aftaler  en tid som passer ind i jeres hverdag.

Trin 2 - Vejledning og opmåling
Vi kommer ud til jer med vareprøver af låger og bordplader og vi får en dialog  omkring jeres ønsker og forventninger til  indretningen af det nye køkken og  måler rummet op.

Trin 3 - Tegning og tilbud.
Vi laver en tegning af det nye køkken med det formål at gøre det nemmere at forestillle sig det nye køkken i sin bolig. Hvis kunden efter att have set tegningen gerne vil tilføje eller ænde noget, er vi naturligvis parate til det. Derudover får I et uforpligtende tilbud på såvel køkkenet som monteringen.

DuPont™ Corian® bordplader

Vi arbejder sammen med Stil & Form som tilbyder eksklusive bordplader i DuPont™ Corian® og stål. A. Byg kan stå for opmåling af din nye bordplade og gennem Stil & Form er du garanteret Danmarks laveste pris på Corian. Stil & Form kan kontaktes på info@sform.dk eller telefon 263 777 49.
Corian bordplader